Van het de Draadnetwerk van Anpingsxinlong de Vervaardigingsco., Ltd.

 

Van de Omheiningsgabion van het draadnetwerk de fabriek van de Matrassenreno 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh hek voor verkoop
Van goede kwaliteit Gelaste Wire Mesh hek voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is een goede handelservaring. Ik kwam aan China verzekeren het een vervaardiging is. Gelukkig, het '' s een goede fabriek met hun eigen materiaal en goed product.

—— David Farnell

Daarom houd ik van samenwerking met deze oude fabrieken, 30 jaar opbrengservaringen. Ja, zijn zij professioneel en efficiency. Het goede werk!

—— Hefboom Sameuls

De omheining is goed, is het hete slaes op ons gebied, kopen veel mensen het aan decoratief hun yard. En het kijkt werkelijk mooi.

—— Van Voorthuizen

Ik ben online Chatten Nu

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd. Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd. Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd. Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd. Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XINLONG
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10million -50million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : < 10%

Co. van de het Netwerkvervaardiging van de Xinlongdraad, Ltd behandelt etc. allerlei draadnetwerk en relatieve hardware, post, klemmen. Ons bedrijf werd opgericht in 1989, hebbend sommige zoonsbedrijven, met inbegrip van draadtrekken, paneel-lassen, netwerk-weeft, etc. pvc-Met een laag bedekt galvaniseren. Als belangrijke fabrikant en zelfexporteur, hopen wij om zakenrelaties te vestigen op lange termijn, vriendschappelijke met u voortaan, met onze volledige eerlijkheid en confidences.

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

 

De concurrerende producten die wij omvatten hoofdzakelijk hebben behandeld:
<1> De omheining van het draadnetwerk voor weg, spoorweg, tuin, stadsbouw (de omheining van het draadnetwerk, tuinomheining, de omheining van de kettingsverbinding, grillage, net, gelast draadpaneel) etc. wordt gebruikt en zijn toebehoren, zoals prikkeldraad, scheermesdraad, schermende posten, kappen, klemmen, schakelaars, bouten & noten die.

<2> Het gelaste draadnetwerk/de gelaste omheining van het draadnetwerk/het gelaste paneel van het draadnetwerk, netwerk van de kippen (het hexagonale) draad, de hete ondergedompelde gegalvaniseerde & elektrische gegalvaniseerde ijzerdraad (binddraad), zwarte ontharde draad, pvc-draad, het vierkante netwerk van de gatendraad, draad het opleveren, het snijden draad, de schermen van het insect (aluminium, glasvezel, polyester) venster, breidden geplateerd draadnetwerk, de omheining van de kettingsverbinding, geplooid draadnetwerk, het netwerkplank van de supermarktdraad/etc. status uit, zwarte draaddoek, het netwerk van de messingsdraad, het rode netwerk van de koperdraad, de draadnetwerk van het fosfoorbrons, gemeenschappelijke spijkers. Wij kunnen om het even welke speciale producten als verzoek van de handelaars ook vervaardigen.

<3> Wij kunnen ook al veiligheid in werking stellen die systeemproject beschermen, wat van omheining, prikkeldraad, scheermesdraad etc. worden gemaakt.

 

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

 

om de kwaliteit te verbeteren om aan Europese Norm te voldoen, jaren geleden bouwden wij een geavanceerde volledige automatische lijn van de poederdeklaag twee. Tot vandaag, is het nog geavanceerd in het de omheiningsniveau van het draadnetwerk in China. Welkom om ons bedrijf te bezoeken.

 

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

 

De tevreden dienst aan onze cliënten altijd is wat wij ten eerste, samen met ons perfect beheer, concurrerende prijs, goede kwaliteit van goederen en geavanceerd materiaal. Wij hebben volledig vertrouwen voortaan in onze samenwerking.

 

Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

 

Contactgegevens
Anping Xinlong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Gavin Gu

Tel.: 86-318-7755792

Fax: 86-318-7755796

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)